Termékek Menü
+36 70 408 3613

Elektromos fűtés - Neked melyik való?

A kizárólagos elektromos fűtés még csak most kezd elterjedni hazánkban, pedig eddig is széles palettából tudtunk válogatni az elektromos fűtési megoldások közül. Ma már az áramtermelés nem kizárólag az energiaszolgáltatók privilégiuma, talán ennek is köszönhető, hogy egyre inkább keresik a felhasználók a számukra megfelelő elektromos fűtési rendszert.

A hangsúly az egyéni igényeken van, mert nem való minden mindenkinek!

A CSOK-nak és kedvezményes hiteleknek köszönhetően építkezési lázban égünk, és ha már építünk, akkor miért ne tennénk azt korszerű, megújuló energia alkalmazásával. A jelenlegi építési szabályok előírják a jó szigetelést – nem mintha nem törekednénk rá amúgy is – az alacsony energiaigényű, jó hőtartású otthonokat pedig korszerű fűtési rendszerrel szeretnénk felszerelni.

 

Új építés – hőszivattyú!

Ha most építed otthonod, akkor a hőszivattyús rendszer kiépítését javasoljuk. Ma már újépítésű ingatlanoknál nem feltétlenül kerül többe a hőszivattyús fűtés kiépítése, mint a hagyományos gázos fűtési rendszeré, de egy ilyen rendszer kiépítésénél nem csak a fűtésed, de a hűtésed is megoldod, ráadásul a használati melegvizet is elő tudod vele állítani.

Hőszivattyúkra nem csak H, hanem Geo tarifát is igényelhetsz, ami az üzemeltetését még gazdaságosabbá teszi. Napelemmel kombinálva pedig ingyen megoldod az üzemeltetését!

Vannak úgynevezett hibrid hőszivattyús rendszerek is, amikor a hőszivattyús fűtést gázkészülékkel kombinálják. Ezeket kifejezettem meglévő gázfűtéses rendszerek felújításakor javasolják a gyártók, de nem mindenkinek alkalmas rá a meglévő rendszere, így mielőtt belevágnánk egy ilyen rendszer kiépítése, minden körülményt figyelembe kell vennünk és ajánlott kiszámolni a megtérülését is a beruházásnak.

Hőszivattyúkínálatunkért kattints a képre!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felújítás – fűtésre optimalizált klíma és fűtőpanel!

Vannak olyan meglévő fűtési rendszerek, melyekre egy hibrid hőszivattyú telepítése kifejezetten megéri, de van, ahol megduplázza a költségeket!

Ha a mi otthonunk ebbe a kategóriába esik, nem kell lemondanunk a hőszivattyús elven működő fűtésről, csak egy kicsit egyszerűbb módját, a fűtésre optimalizált klíma berendezéseket ajánlott választani.

Ebben az esetben nem lesz padlófűtésünk, de lényegesen kisebb beruházás mellett lesz egy kellemes hőérzetet adó légfűtésük, ami nyáron a hűtést is megoldja. A kedvezményes tarifákról itt sem kell lemondanunk, ugyanis sok készülékre igényelhető H tarifa és bizonyos berendezésekre Geo tarifa is.

A fűtésre optimalizált légkondik telepítése gyors, egy felújítás alkalmával a csöveket a falakba vésve egy átlagos lakás vagy ház esetén a teljes rendszer kiépítése mindössze 1-2 napot vesz igénybe.

Erre van szükséged? 

Nézz szét fűtésreoptimalizált készülékeink között!

fűtésre optimalizált klíma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persze nem érdemes mindenhova klímát telepíteni. Egy fürdőszobába, közlekedőbe vagy egy kisebb konyhába teljesen felesleges. Ilyenkor szoktuk ajánlani az elektromos fűtőpaneleket.

Na pont ezek azok a fűtőberendezések, amiknek a beüzemeléséhez még szakember sem kell. Négy csavarral felrögzítjük a falra vagy esetleg lábra szereljük, bedugjuk a konnektorba és már működik is!

Igaz ezek a készülékek nem használnak megújuló energiát, de az elektromos áram közel 100%-át fűtési energiává alakítják! Ezzel nem kelnek versenyre a fentebb leírt lehetőségekkel, de bekerülési értékük azokhoz képest minimális és gyorsan telepíthetők.

Nézd meg egyszerű beszerelésű fűtőpaneljeinket itt!

 

elektromos fűtőpenl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha segítségre van szükséged a számodra megfelelő megoldás megtalálásra, fordulj kollégáinkhoz bizalommal!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus